Få dit hjem malet af en maler

20 maj 2020
Lotte Hindsberg

Selvom det er meget almindeligt selv at male sit hjem, er der flere fordele ved at få en maler til at udføre opgaven. Ikke alene slipper du for at blive smurt ind i maling fra top til tå. For selvom du forsøger at være nok så forsigtig ender det altid med det samme resultat.

Du vil blive smurt ind i maling. Det samme gælder gulvet og nogle gange også møblerne. Selvom du har dækket til, så ender det altid med at der finder maling frem til gulvet. Samtidig tager det længere tid selv at male dit hjem, også selvom du har taget ferie for at få det gjort så hurtigt som muligt og har venner til at hjælpe dig. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/.

Gør god brug af din malers erfaring og uddannelse

Udover at du slipper for at male selv er der flere gode grunde til at få en maler til at male ens hjem frem for selv at kaste sig ud i projektet. Du kan med fordel gøre brug af hans erfaring når det kommer til at vælge farver til væggene. Med farver kan du få et rum til at virke større eller mindre. Få det til at virke som om der er højere til loftet end der egentlig er. Derfor er det ikke ligegyldigt hvilke farver du vælger. Især hvis du gerne vil prøve noget andet end hvid og andre lyse farver, som har været brugt de sidste mange år. 

Valg af maler

Med mindre man allerede kender en maler eller har fået en anbefalet, er det altid lidt som russisk roulette at finde en. Du kan selvfølgelig blot ringe til den første og bedste, men så er du heller ikke sikker på, at du ikke er kommet til at betale for meget fordi du ikke kender prisniveauet.