Vælg den rigtige flyttedag

06 January 2019
Lykke Holzmann Søby
Vælg den rigtige flyttedag

Hyr dit flyttefirma mindst en måned inden du skal flytte, så du kan planlægge herefter. Hvis du har en fleksibel tidsplan, kan du prøve at finde den billigste tid på måneden for at lave en aftale med et flyttefirma. Det er for eksempel dyrere at flytte i weekender og ferie end på en hverdag.

Det er for flyttefirmaer har travlest i weekenderne, så hvis du kan springe over der, og planlægge din flytning på for eksempel en tirsdag, så kan du få en betydelig rabat.

Kortlæg den bedste måde at komme til dit nye hjem.

Uanset om du flytter til et nyt sted i den samme by eller til den anden side af landet er det en god idé at have en effektiv rejserute, så du ikke spilder din flyttedag, med at sidde fast i trafikken. Det vil også hjælpe dit flyttefirma med at finde dit nye hus. De skal have den helt korrekte adresse så de ikke skal spilde tid på at køre forkert. Find den nemmeste og mest effektive måde at komme derhen hvor flyttebilen skal hen. Kig på potentielle motorvejskonstruktioner på forhånd. Og tag hensyn til trafik, omveje og nødvendige stop, når du laver din plan.

Opret en flytte-to-do liste

Når du flytter til et nye stedhjem, er der mindst 600 forskellige ting du skal gøre og huske. Glem ikke alle disse opgaver og vigtige ting, uanset hvordan banale de virker til at være. Skriv dem ned et sted. Sæt dem i Note-appen på din telefon, eller skriv dem på en gammeldags blok. Ingen detaljer er ubetydelige.

Få flyttekasser fra en butik

Besøg din lokale købmand for at se, om de genbruger deres brugte kasser. Hvis det er tilfældet, kan du spørge om du må få en håndfuld, så du sparer lidt papir på din flytning. Du kan formentlig også leje eller købe kasser fra dit flyttefirma, men det gør ikke noget at få et par gratis kasser med også.