Smukke og søde figurer fra Willow Tree

13 august 2020
Astrid Pedersen

Leder du efter en personlig og værdifuld gave til en person som betyder meget for dig? Så er de smukke og unikke figurer fra Willow Tree en oplagt idé.

Hvem er Willow Tree?

Bag de smukke og følsomme Willow Tree figurer står den amerikanske kunstner, designer og træskærer Susan Lordi. Susan Lordi valgte navnet Willow Tree på grund af den inspiration kunstneren fik fra det elegante og vemodige piletræ, som for hende på én og samme tid repræsenterer skønhed og kvalitet.

Susan Lordi bruger familie og venner som modeller for de små figurer, og søger igennem sin kunst og sit håndværk at udtrykke en følelse eller fange et værdiladet øjeblik i tiden. Hvert enkelt motiv er håndskåret af kunstneren selv, hvorpå der fremstilles afstøbninger heraf i materialet polystone. Disse figurer males individuelt i hånden.

Willow Tree grundlagdes af Susan Lordi i 2000 og er siden vokset med opgaven. Du kan nu finde i hundredevis af smukke figurer som hver især afbilder et forholde mellem mennesker, ung som gammel, mand og kvinde, børn og forældre og så videre. De fint forarbejdede figurer appellerer til vore følelser og fremkalder kære minder. Og derfor er Willow Tree figurer velegnede som gaver til de mennesker du holder allermest af.

Hvor kan jeg købe Willow Tree figurer online i Danmark?

Hvis du gerne vil se nærmere på de fine små figurer kan du med fordel kigge hos Loukrudt.

Loukrudt er en dansk baseret webshop med speciale inden for design, decor og indretning. Her finder du et stort og velassorteret udvalg af produkter fra en lang række danske og internationale brands som hver især borger for den solide kvalitet og høje standard. Foruden figurer fra Willow Tree finder du således møbler, accessories og mange andre former for tilbehør til bolig og børneværelse – se hele selektionen på loukrudt.dk