Abrikos – Frugten der afgiver fugten til huden

07 December 2018
Lykke Holzmann Søby

editorial

Vi ønsker alle en sund, smuk hud? Desværre ender vi ofte med syntetiske hudplejeprodukter, som ikke kun er skadelige for vores hud, men farlige for miljøet. Jo mere videnskaben ved om hudpleje, desto ved de at økologiske ingredienser er de bedste. Vi ved nu, at de mest effektive ingredienser til forebyggelse og behandling af aldringstegn er de naturlige der findes i planter, blomster og træer.

Man har fundet ud af at abrikos har imponerende egenskaber til at forbedre aldrende hud. Det absorberes hurtigt af huden og gør ikke huden olieagtig. Abrikoser er ikke kun nyttige til opretholdelse af glat og skinnende hud, frugten kan også forbedre en række hudsygdomme, herunder eksem, kløe, og irritabel hud.

Det skyldes især antioxidanterne, der findes i abrikoser. Det har ikke kun en sund mængde vitamin A (60% af dit daglige behov), som længe har været forbundet med sundere hud, men antioxidanterne i abrikoser beskytter huden de ting der kan føre til for tidlig aldring.

Abrikoscreme healer beskadiget hud

Abrikosolie kommer fra frugtens tørrede frø. Dens blødgørende effekter skyldes dens høje indhold af vitamin C. Olien kan pleje forskellige hudproblemer uden at gøre din hud olieagtig. Det er en fremragende fugtighedscreme til ansigt og hænder og kan helbrede beskadiget hud uden uønskede bivirkninger.

Reducerer rynker

Cremer fremstillet af abrikoskerner hjælper dig med at slippe af med gamle, døde hudceller på overfladen af ​​din hud og gør det muligt for nye hudceller at komme frem. Den eksfolierende virkning hjælper dig til at slippe af med fine linjer og små rynker ved at fjerne de skadede overfladeceller fra huden.

Opretholder hudens elasticitet

Abrikosolie er med til at opretholde hudens smidighed og elasticitet. Det bruges ofte i skønhedsprodukter på grund af dens genoplivende og nærende virkning på huden. Da det er en meget mild, naturlig olie, bruges abrikosolie ofte i baby produkter.

Hvis du vil have en lækker abrikoscreme – uden syntetiske kemikalier, så besøg https://www.veracura.com/