Træsko – hvilke erhverv bør overveje dette fodtøj?

25 April 2022
Cecilie Mortensen

editorial

På arbejdspladser hvor man er meget fysisk aktiv, er det alfa og omega med godt fodtøj. Og det er der heldigvis flere leverandører, der ved alt om. Du kan derfor også finde firmaer, som blandt andet har specialiseret sig i at lave træsko. Og lige præcis en sko som denne er der flere erhverv, der bør overveje. Dem nævner vi naturligvis her. 

Erhverv der kan nyde godt af træsko 

Sundhedssektoren 

Sundhedssektoren er et af de erhverv, som bestemt kan nyde godt af træsko. Det kan både være for dig, der er sygeplejerske, læge eller måske portør. Her er den komfortable sko naturligvis ekstra vigtig, og det er lige præcis, hvad der kendetegner en træsko. Ud over at de er behagelige at gå i, så er de også stødabsorberende. Det bliver derfor ingen sag at gå mange skridt. 

Når fødderne er i sko hele dagen, kan det være rart, at der er en god ventilation. Derfor kan sundhedssektoren også nyde godt af træsko med lufthuller i siderne.

træsko

Køkkener 

Et andet erhverv der også kan nyde godt af træsko er personale, der arbejder i køkkener. Det kan være i alt fra restauranter, kantiner eller noget tredje. Her er det i lige så høj grad vigtigt, at man kan stå i gode og behagelige sko, som naturligvis også er skridsikre, så man står godt placeret på gulvet. 

De to erhverv der er nævnt her, er naturligvis kun et lille udpluk af, hvem der kunne få gavn af lige netop træsko. Og vurderer du, at du også kunne bruge et par på din arbejdsplads, så søg endelig efter dem online. Der findes mange forskellige varianter, som alle er nemme at træde i, og som har forskellige ender. 

Hvis du kunne tænke dig inspiration til, hvilke træsko du kan købe, så kan du kigge her: https://lind-fodtoej.dk/.