Tips og tricks til gulvafslibning

08 February 2022
Steffen Pedersen

editorial

Der er ikke noget så charmerende som et gammelt trægulv. Et trægulv slides dog ned med tiden og kan gå fra at se fantastisk ud, til at ligne noget der er ved at rådne op. Det er derfor nødvendigt at man passer godt på sine trægulve, og sørger for at holde dem rene og pæne. Det kan dog ikke undgås at man på et eller andet tidspunkt, er nødt til at få sine gulve slebet og vokset, eller lakeret igen. Selvom det kan være lidt af et arbejde at få det gjort, så er det dog det hele værd, når man ser sine gulve skinne på ny. I denne artikel får du et par tips og tricks, til hvordan du får dine gulve slebet og lakeret pæne igen.

gulvafslibning på Sjælland

Slib dine gulve selv

At slibe et gulv ned og give det en omgang voks eller lak, er en opgave man sagtens selv kan løse. For den uerfarne kan det dog være noget af en opgave, og man kan let komme til at skade gulvet, hvis man ikke har prøve at slibe og lakere før. Derfor bør man som minimum se nogle YouTube videoer eller andet, inden man bare kaster sig ud i det.

Hyr en gulvsliber

Den bedste løsning vil altid være at hyre et firma, som f.eks. gulvkanonen, til at stå for at slibe og lakere din gulve. Et gulvfirma har nemlig al den erfaring og ekspertise det kræves, at levere et ordenligt og flot resultat, hver gang. Ved at hyre et firma til at stå for opgaven, mindsker man også risikoen for skader på gulvet. Uheld kan dog ske, men ved at hyre et firma til opgaven, bliver det ikke dig der hænger på udgiften til et nyt gulv, hvis uheldet skulle være ude. Så selvom du har erfaring med at slibe gulve, så hyr et firma alligevel.