Ting der taler for bruge et system til tidsregistrering

30 June 2022
Silje Hansen

editorial

Uanset hvor stor eller lille en virksomhed du driver til daglig, så kan det være en idé at overveje et system til tidsregistrering. Det er der flere årsager til, som vi uddyber for dig her. 

Derfor skal du begynde at bruge et system til tidsregistrering

Hold bedre styr på medarbejdernes arbejdstimer 

Det kan være, at det giver sig selv, men ved at bruge et system til tidsregistrering, bliver det nemmere at holde styr på alles arbejdstimerne hos jer. Der bliver nemlig et samlet system, hvor alle tingene skal indtastes. Derfor kommer det heller ikke til at være noget, som står på diverse timesedler kun omkring eller noget, som medarbejderne selv noterer sig. 

Få nemmere styr på fraværet

Ved at bruge et system til tidsregistrering bliver det også nemmere at få styr på fraværet i din virksomhed. For dette er også noget, der skal indtastet. Og det samme gælder faktisk også for både overarbejdstimer, ferie, orlov m.m. 

tidsregistrering

Der findes flere forskellige systemer 

Det giver også mening med et system til tidsregistrering, da der findes flere forskellige systemer. Du kan både købe varianter, hvor medarbejderne selv stempler sig ind og ud, der findes varianter, hvor det foregår med fingeraftryk, og så findes der systemer hvor medarbejderne selv indtaster deres tider på jeres intranet. 

Det er selvfølgelig vigtigt, at du ender med et system, der passer til lige præcis din arbejdsplads. Derfor bør du også tage en snak med forskellige firmaer om, hvad dine ønsker og behov er. 

Systemerne kan håndtere mange medarbejdere

En sidste ting der skal fremhæves her i artiklen er, at systemer til tidsregistrering, kan rumme et forskelligt antal medarbejdere. Du kan derfor også se frem til, at der nok skal kunne findes en løsning til din arbejdsplads – uanset hvor mange tusinde mennesker, der måske måtte have deres daglige gang ved jer.