Tallerkener og glas udgør stemningen omkring bordet

31 January 2023
Camilla Sørensen

Når det drejer sig om tallerkener og glas, er der to vigtige ting at overveje: stil og materiale. Det service, du vælger, er med til at skabe en bestemt stemning ved bordet. For eksempel kan almindelige hvide tallerkener opfattes som formelle, mens farverige tallerkener kan give en legende stemning.

 

Tænk over materialet

Materialet er også vigtigt, når du vælger tallerkener; porcelænstallerkener ses normalt som et klassisk valg, der ikke går af mode, mens stentøjstallerkener har et mere rustikt look og ofte er tungere end porcelænstallerkener. Derudover har melaminplader tendens til at være lette og holdbare, men kan give en uformel stemning. Uanset hvilken type tallerken du beslutter dig for, skal du sørge for, at den passer til dine behov – hvis du skal holde mange middagsselskaber, har du brug for noget, der er let at vaske og holdbart.

Broste

Det samme gælder for glas – der er mange forskellige materialer at vælge imellem, f.eks. glas, plastik og akryl. Hvis du er på udkig efter noget elegant og tidløst, er glas det perfekte valg, da det kan give enhver borddækning et sofistikeret præg. Plastikglas er måske bedre egnet til udendørs arrangementer eller hvis du har små børn, da de er mindre tilbøjelige til at gå i stykker.

 

Sørg for match mellem tallerkener og glas

Når du vælger både tallerkener og glas, skal du sørge for, at de supplerer hinanden i stil og materiale, så dit bord ser godt sammensat ud. Og vigtigst af alt – glem ikke at nyde måltidet sammen med din familie og dine venner! Det rigtige bordservice vil kun bidrage til en uforglemmelig middagsoplevelse.

Med de rigtige tallerkener og glas kan du skabe en smuk ramme, der vil gøre enhver middag uforglemmelig. Så vælg Bloomingville, der passer til dine behov og din stil, og nyd måltidet – du kan med fordel kigge på Broste.