Tag en efteruddannelse inden for lager og kom hurtigt i arbejde

19 November 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du gerne hurtigt vil have et arbejde, er det en god ide, at du ser på, hvor du nemt kan få et arbejde henne. Der er nogle brancher, der ofte mangler arbejdskraft, derfor er det en god ide, at du ser på, hvordan du kan komme ind der. Det giver dig en høj grad af jobsikkerhed og gør det nemt for dig at skifte job, hvis du ikke er tilfreds med dit nuværende job. 

En af de brancher, som det er en god ide for dig at overveje, er lager. Der er ofte ledige stillinger, og det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at komme ind der. Der findes mange lagerjobs, hvor du ikke behøver en uddannelse, men det er som regel også de jobs, der er hårde for dig at have. Hvis du gerne vil have et mere skånsomt job, kan du for eksempel tage en efteruddannelse lager. Der kan du for eksempel lære at køre gaffeltruck, og hvordan man indretter og styrer et lager. Det kan give dig et mindre hårdt fysisk arbejde. 

Bor du i Syd- eller Sønderjylland, kan du tage kurser inden for lager hos EUC Syd. De har mange forskellige kurser at vælge imellem, og du vil derfor nemt kunne finde det rette for dig. Se mere her

image

Efteruddannelse er også for dig, der har et arbejde 

En efteruddannelse er ikke kun for folk, der ønsker at skifte branche, eller for arbejdsløse. Det er også for dig, der har et arbejde. Ved at tage en efteruddannelse kan du blive ved med at være relevant og kvalificeret i forhold til dit arbejde. 

I en branche som lagerbranchen vil en efteruddannelse derudover sikre, at du ikke behøver at lave fysisk hårdt arbejde hele dit liv. Hvis du for eksempel er en af dem, der går og plukker varer, slider det jo meget på din krop.