Tænk fastkarmsvinduer ind i din nye bolig

12 October 2021
Emilie Jacobsen

Hvis du gerne vil nyde udsigten fra din nybyggede bolig mest muligt, er det en god ide for dig, at du tænker i hvert fald et fastkarmsvindue ind i den. På den måde kan du få et vindue, der går fra gulv til loft. Det gør det virkelig muligt for dig at nyde den smukke udsigt uden for. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af fastkarmsvinduer, er på webshoppen klarvinduer.dk. De har fastkarmsvinduer med og uden sprosser. Dermed kan du nemt få et vindue, der passer til din bolig.

For hvis du er ved at skabe en bolig med et lidt mere klassisk udseende, føler du måske ikke, at det vil passe ind med et fastkarmsvindue. Det kan det dog sagtens komme til, når du får et vindue, der er delt op i flere felter. Se mere på https://klarvinduer.dk/vinduer/fastkarm-vinduer 

Vælg selv hvordan dit fastkarmsvindue skal se ud 

Det kan også være, at du tænker, at et fastkarmsvindue ikke er noget for dig, fordi du ikke tror, at du kan få det i det rette udseende. Det kan du dog sagtens, når du handler på klarvinduer.dk. Der kan du få en meget stor medbestemmelse i forhold til, hvordan vinduet skal se ud. Det er for eksempel i forhold til, om der skal bruges træ eller træ alu, og i forhold til om vinduet skal være hvidt, gråt eller sort. 

Derudover skal du også vælge, om du vil have to lags eller tre lags glas i dit vindue. Det vil klart være værd for dig at vælge tre lags glas, selvom det er lidt dyrere. Tre lags glas isolerer bedre, hvilket betyder, at du får et langt bedre indeklima og dermed kan spare nogle penge på varmeregningen. I et nybygget hus bor du stræbe efter, at huset er så energineutralt som muligt. Det vil gøre det mest bæredygtigt og eftertragtet på lang sigt.