Stort udvalg af smukke ringe

07 December 2020
Tina Høy

editorial

Leder du efter en smuk ring, der er klassisk og simpel eller en med farver og ædelsten? Eller er I et “vi”, der søger vielsesringe?

Måske søger du en fin gave til kæresten, og den flotte gestus vil hun bestemt blive glad for, da man kun kan blive glad for en smuk ring, der sidder på et meget synligt sted som hænderne.

Alliance by Carat laver flotte klassiske og “for livstid”-smykker til alle lejligheder. Det er typisk for deres design, at diamanterne sidder på række i ringen, som danner en alliance rundt om fingeren – deraf navnet. De har designet både simple og minimalistiske smykker til dem, der er til den dæmpede skønhed, og ædelsten og farver, hvis det er mere dig med det flotte prangende. 

Skal opleves

Alliance by Carat forsøger at få stenene til at skinne sammen – det skal opleves.  

https://caratdiamanter.dk/maerker/alliance-by-carat kan du se et stort udvalg af ringe. Ringene har et simpelt design til fælles, og da du også kan finde halskæder og øreringe, er det muligt at finde et smukt sæt. 

Fx kan man på hjemmesiden se en Alliance-ring med diamanter og strålende farverige ædelstene i en lys rød farve. Der går diamanter i af to gange oppe og nede og ædelstenene i midten på denne utroligt smukke ring til 16.000 kr. De farverige ædelstene udtrykker mod, luksus og eventyr, og måske kan du se dig selv med denne ring. Ringen udstråler også en historie, da 18 karat guld sat sammen med safir, smaragd, rubin eller sort diamand har været et symbol på velstand og god stil i århundreder.  

Et diamantsmykke er ikke bare et af de smykker, man har nogle år – det er en investering, da det kan anvendes hele livet, hvis man passer lidt på det. 

Der medfølger altid et originalt diamantcertifikat, når man køber diamantsmykke på caratdiamanter.dk ligesom i de fysiske butikker.