Spørg til råds med sexlegetøj

15 October 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Godt nok bliver rigtig meget sex lege tøj handler på nettet både hos danske og udenlandske forhandlere og dette til glæde for mange handlende, der helst ser den slags aktiviteter foregående, hvor andre personer ikke kan se, hvad man hiver ned fra hylden og tager med hjem, eller ekspedienten genkender en.

Men der er også de købere, som egentlig gerne vil have en sludder for en sladder med forhandleren i butikken på samme måde, som når man var på apoteket i gamle dage, eller man tager på frisørsalonen nu om dage.

På samme måde vil man gerne lige drøfte, hvad der sker i lokalmiljøet, specielt hvis man kender vedkommende bag disken, men selv hvis dette ikke er tilfældet, kan der også være andre grunde til at skulle tale med en medarbejder.

Det kan nogle gange føles pinligt og netop være den modsatrettede årsag og lyst til at handle i en fysisk butik med sexlegetøj, at man spørger andre mennesker til råds ned i butikken i form af dem, der arbejder der.

Men ikke desto mindre er der nogle købere, der gerne vil have en kyndig forklaring på det produkt, som de er ved at vælge, hvis nu beskrivelsen er for vag.

Det kan også være, de gerne vil have en direkte forklaring til, hvordan udstyret skal bruges, og dette menes helt alvorligt og uden ironi.

Måske er man endda bare på herrens mark og er blevet sendt ned i butikken for at skaffe noget til parforholdet for at spice det op, eller man er på udkig efter noget bestemt, man ikke kan huske navnet på, men som man ved, hvordan virker.

En gave kan jo også være årsagen til, at man skal bruge en ekspedient, hvorfor man gerne vil høre, hvad de kan anbefale til den specifikke person, der skal have gaven.