Smukt sofabord til dit hjem

29 November 2021
Maria Laugesen

editorial

Et sofabord findes i mange afskygninger, og det er helt op til dig at finde ud af, hvad der passer ind i dit hjem. Det kan være en god idé at vælge noget, der er praktisk og har et tidløst design, så du ikke skal skifte ud igen om et års tid.

Bring naturen ind i hjemmet

En af tidens helt store tendenser er at bringe naturen ind i hjemmet, og noget tyder på at den trend er kommet for at blive. Naturlige materialer står nemlig i flot kontrast til det ofte lyse og minimalistiske udtryk, som ses i mange nordiske hjem i dag.

Blandt de naturlige elementer er træ og træmøbler særligt populært. Træets varme, levende udtryk passer ind i enhver indretningsstil og bringer masser af hygge ind i hjemmet. Det gælder uanset om du vælger de lidt mørkere træsorter, som er gode til lyse hjem, eller et lyst træmøbel, som egner sig rigtig godt i de lidt mindre og mørkere rum.

image

Smukke planke sofaborde i høj kvalitet

De fleste af os kender plankebordene til spisestuen, som i dag er blevet meget populære rundt omkring i de danske hjem. Men du kan naturligvis også få et planke sofabord, som er mindst lige så smukt. Træborde er ikke kun smukke, men også praktiske fordi de er robuste, slidstærke og holder udseendet i lang tid fremover.

Du kan få skønne sofaborde med planker, hvor du tydeligt ser inddelingen mellem hver enkelt planke, eller vælge varianter med et mere “samlet” udtryk. Og så findes de naturligvis i alle størrelser, farver og faconer, så du kan vælge det helt rette til dit hjem.

Uanset hvad du vælger, så vil det levende træ garanteret spille rigtig godt sammen med resten af indretningen – særligt hvis du også bringer naturen ind på andre måder gennem levende planter, andre træmøbler eller lignende.