Send trygt pakke til USA – nemt og hurtigt

11 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

De fleste mennesker kommer ud for at skulle sende en pakke en eller flere gange i løbet af deres liv. Skal du for første gan sende en pakke – og skal den måske oven i løbet udenlands – er det en god idé at få hjælp hertil

Hvordan sender jeg en pakke til USA?

Når du står for at skulle sende en pakke på tværs af Atlanten bør du først og fremmest gøre dit forarbejde. Det er vigtigt at du sætter dig ind i såvel told som indførsels regler i såvel hele USA som i den pågældende stat. Ellers kan du risikere at din forsendelse går i vasken, eller at du eller din modtager kommer til at stå med en grim efterregning.

Der er for eksempel meget strikse regler for hvilke former for organiske varer, her under fødevarer, som må krydse de trans atlantiske grænser. Du bør læse op på disse regler og sørge for at din forsendelse overholder disse. Det samme gælder reglerne for told og skat ved forsendelser til USA. Så snart en vare krydser en grænse til et land uden for EU kan den pålægges ekstra afgifter – og dette er vigtigt at regne ind i den samlede pris.

Brug pakke.dk når du skal sende pakker til USA

Når du først har sikret dig at alle formaliteter er på plads, og din pakke overholder gældende lovgivning inden for området, kan du med fordel benytte pakke.dk for at finde den optimale forsendelses form. Uanset om du skal sende en enkelt pakke som privat person, eller som du erhvervs virksomhed leder efter den bedste forsendelses løsning, kan du via pakke.dk finde den model som passer bedst til dine ønsker og behov.

Send pakke til USA med hjælp fra pakke.dk og få den størst mulige tryghed og den bedste kundeservice igennem hele forløbet – læs mere på pakke.dk