Send trygt din pakke med GLS

10 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal du sende én eller flere pakker til modtagere i ind eller udland? Så kan du med fordel vælge det internationale fragt firma GLS som din leverandør af forsendelses service.

Hvem er GLS?

GLS er en forkortelse for General Logistics Systems B.V. og navnet på en logistik, distributions og fragt virksomhed som fungerer internationalt.

GLS er britisk ejet som datterselskab til Royal Mail – Storbritanniens officielle postvæsen – med hovedkontor i Amsterdam. GLS er per dags dato den tredje største pakke distributør i Europa. Med 37 knudepunkter og et væld af dygtige operatører i 42 europæiske lande og partnerskaber over alt i hele den frie verdenstår GLS altid klar til at levere service ydelser når du skal have sendt pakker indenrigs eller internationalt.

I 2000 opkøbte GLS den danske virksomhed Pakke-Trans som igennem mange år var det daværende Post Danmarks største konkurrent inden for pakke omdeling i Danmark. Og herved var GLS Denmark en realitet.

Hvorfor skal jeg sende min pakke med GLS?

Som det måske vil fremgå, er GLS en af de mest pålidelige og stabile leverandører af forsendelses løsninger.

Uanset om du skal sende en pakke til en modtager i Danmark, eller om din pakke skal ud over landets grænser, kan du trygt regne med GLS. Med GLS får du et høj service niveau og en ditto grad af fleksibilitet.

En af GLS’ største styrker er virksomhedens udbredelse i Danmark. Det er altid muligt at finde en GLS pakke shop i nærheden af din eller modtagerens adresse. Dette gør det nemt såvel at afsende som at afhente pakken. Med en GLS pakke shop løsning behøver din modtager ikke at være hjemme når pakken ankommer. Vedkommende kan blot hente den i en af de mange GLS pakke shops som for eksempel findes i supermarkeder, kiosker, dagligvare butikker og på tankstationer.

Læs mere om forsendelse med GLS på pakke.dk