Sådan vælger du det rette overvågningskamera

21 February 2023
Emilie Jacobsen
image

Når du skal vælge et overvågningskamera, er der særligt en ting, som du bør være opmærksom på: Hvor synligt skal kameraet være. Du kan få små kameraer, der er svære at se, hvilket kan give dig mulighed for at fange personer på kamera, som du måske ellers ikke ville. Omvendt kan et stort og synligt kamera have en præventiv effekt, hvilket betyder, at du måske undgår, at der overhovedet vil være noget at filme. Det vil derfor altid være en afvejning mellem de to. 

Lige meget hvilken form for kamera du leder efter, kan du finde det hos dkkamera.dk. De har et stort udvalg af overvågningskameraer, og du kan derfor være sikker på, at du kan finde det rette i forhold til din situation. Det gælder både i forhold til størrelse, pris og kvalitet. Du kan både finde noget til din private bolig og til din virksomhed. Se mere på https://www.dkkamera.dk/ 

overvågningskamera

Slip for kabler med overvågningskamera med wifi

Måske har du endnu ikke fået installeret et overvågningskamera, fordi du ikke gider at stå og bøvle med at sætte det op. Der er sikkert en masse ledninger at holde styr på, tænker du måske. Men det er faktisk ikke tilfældet. I hvert fald ikke for alle overvågningskameraer. I dag kan du nemlig få kameraer, der kører på Wifi. Der skal du derfor bare sætte dem op – uden at skulle trække en masse ledninger. Det gør det langt nemmere at sætte kameraerne op, særligt hvis du gerne vil have flere kameraer sat op. 

Samtidig giver opkoblingen til wifi dig mulighed for at se, hvad der sker på kameraet på din mobiltelefon. Hvis du har en alarm, og den går i gang, vil du derfor kunne tjekke på mobilen, hvad der sker ved din bolig. Også selvom du er på arbejde, på ferie eller lignende.