Sådan kan du pifte hjemmet op med maling

26 November 2020
Michelle Løhde Nielsen

editorial

Drømmer du om at forny dit hjem? Så behøver du hverken at skifte alle møblerne ud eller gå i gang med den helt store renovering. Ofte er det de små ting, der kan gøre den store forskel i sidste ende og skabe et nyt udtryk. 

Med en klat maling kan du nemlig gøre en stor forskel for din bolig. Du kan få noget personlighed ind og sætte et forfriskende præg. Og nogle gange kræver det ikke mere end at male en enkelt væg i en flot farve.

Tips til at forny hjemmet med maling

Du kan forny hjemmet med maling på flere forskellige måder. For det første så er et godt trick at male en enkelt væg i en flot farve og så holde de andre vægge hvide. Det giver en stor forandring i et rum og kan virkelig sætte et personligt præg. 

Hvis du er modig, så kan du male hele rummet i en farve, der skiller sig ud. Måske også dørkarme og lister? Det skaber masser af stil og stemning i et rum, og der er så mange muligheder at vælge imellem. 

Du kan også skabe nogle spændende vægge ved at dele den op. Mal den nederste del i en farve og hold den øverste del hvid. Det giver noget dynamik og en følelse af, at der er højere til loftet. 

Få professionel hjælp til malerarbejdet

Inden du selv kaster dig over malerarbejdet, så bør du overveje det en ekstra gang. I de fleste tilfælde er det nemlig mest fornuftig at få hjælp af en professionel maler. Uanset om du blot skal have malet en enkelt væg eller hele hjemmet. På den måde er du garanteret malerarbejde i høj kvalitet, der lever op til forventningerne. 

MalerKanonen er et rigtig godt valg, da de altid leverer malerarbejde i topkvalitet. De kan også hjælpe med rådgivning og vejledning, hvis du gerne vil have nogle idéer til projektet.