Sådan kan du fikse din ødelagte telefon

17 October 2021
Steffen Hansen

editorial

Er din telefon gået i stykker, og vil du gerne prøve at redde den, så du ikke skal ud og investere i en helt ny? Hvis dit svar er ja, så frygt ej. Der findes flere forskellige ting, du kan gøre, for at få fikset din ødelagte telefon. Hvis skærmen på din telefon for eksempel er knækket, så kan den skiftes. Dette kan du enten få en professionel til at gøre for dig, eller du kan prøve at gøre det selv. Hvis du vil vide mere om, hvilke muligheder der findes, så læs med her. 

Spørg dine venner

En god ide, når du skal have fikset din telefon, er at undersøge, hvilke muligheder der findes. Dette kan du for eksempel gøre ved at forhøre dig hos venner, der før har prøvet dette. Dine venner vil som oftest give dig deres helt ærlige mening om, hvad de synes er den bedste mulighed ud fra deres egne erfaringer. 

Gør det selv

Hvis du gerne vil prøve kræfter med selv at fikse din telefon, så findes der løsninger til, hvordan du bedst gør dette. Hvis noget skal udskiftes på din telefon, så kræver det, at du har reservedelene til det. Der findes en masse forhandlere, der kan sælge dig lige netop disse. Vi anbefaler, at du klikker ind på https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-x-tilbehor-og-reservedele/iphone-x-skaerm.html. Her kan du finde de reservedele du skal bruge til lige netop din telefon. De kan også hjælpe dig med, hvilke reservedele du skal bruge for at kunne fikse skaderne på din telefon. 

Reparatør 

Hvis du ikke er så meget til gør-det-selv projekter, så kan du også få en reparatør til, at fikse din telefon for dig. Du kan blandt andet søge på nettet efter, hvilke reparatører der befinder sig nær dig, og tage kontakt til dem. Dermed kan de fortælle dig, hvad de kan tilbyde dig.