Professionel og erfaren massør i København

12 april 2019
Astrid Pedersen
Professionel og erfaren massør i København

En lækker massage er en lise for sjælen – og samtidig utroligt sundt for kroppen. Langt de fleste mennesker nyder den selvforkælelse, som er forbundet med en grundig massage. Samtidig forbinder de fleste mennesker massage med luksus, og vil derfor være tilbøjelige til at placere massage øverst i behovspyramiden sammen med alle de andre luksus varer. Dette er dog en fejl. I mange andre kulturer hører massage med til almindelig sundhedspleje, da de sundhedsmæssige fordele, som forbindes med massage, stikker langt dybere end blot almindelig wellness.

I vores del af verden, hvor det daglige arbejde for størstedelens vedkommende foregår ved arbejdsstationer, i unaturlige stillinger og i form af monotont, stillesiddende arbejde, svinder kroppens muskler ind og udvikler samtidig smertefulde muskelspændinger (også kaldet myoser) som respons på den dårlige behandling. Derfor bør massage have en langt mere fremtrædende plads i danskernes hverdag, end den har på nuværende tidspunkt. Den helsebringende effekt af massage er nemlig ideel til at forebygge de skader på ryg og nakke, som oftest ses som konsekvens af vores livsstil.

Regelmæssig massage kan afhjælpe mange problematikker

Næsten uanset hvilken massagetype, du vælger, kan du være sikker på at dine smerter i ryg, nakke og skuldre vil lindres, og du vil få mere energi i det daglige, hvis du på regelmæssig basis modtager en professionel massage. Du bør gå efter en dygtig og veluddannet massør, som kan sit kram, og gerne én med mange års erfaring. På den måde kan du være tryg ved, at din kropsbehandling får det optimale resultat, så dine penge ikke er helt spildt.

Ideelt bør du modtage massage en gang om ugen, eller i hvert fald hver fjortende dag, hvis du skal kunne se – og mærke – resultater af din behandling. Du bør også i størst muligt omfang holde dig til den samme massør, som kan lære din krop og dine eventuelle skavanker at kende. Læs mere om professional massage på https://kaatsumassage.dk/