Professionel badekar reparation i København

18 October 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

Overvejer du at skrotte dit gamle badekar fordi emaljen på karrets inderside er blevet ridset, skrammet og misfarvet med årene? Så bør du læse med i det følgende. Det kan nemlig som oftest langt bedre betale sig at lade det gamle badekar reparere.

Kan et badekar repareres?

Det kan faktisk godt lade sig gøre at reparere et gammelt slidt badekar. Badekar reparation er generelt en billigere løsning end udskiftning af badekarret. Når du lader den rette håndværker reparere emaljen i dit badekar tager det højst fire timer. Og allerede efter et døgn har du et lækkert badekar som kan bruges med det samme.

Hvem kan reparere mit gamle badekar?

En dygtig fagperson, som har specialiseret sig inden for badekar reparation, kaldes en badekarsmaler. Med hjælp fra en badekarsmaler kan dit gamle, grimede badekar faktisk komme til at stå som var det helt nyt. En badekarsmaler er specialist når det handler om renovering af badekar ved hjælp af den proces som kaldes reemaljering.

En reemaljering har meget til fælles med en autolakering når det handler om metode. Og lige som du aldrig ville lade andre end en uddannet autolakerer forestå lakering af din bil bør du også overlade tjansen med badekar reparation til en badekarsmaler.

Hvor kan jeg finde en badekarsmaler nær min bolig i København?

Din nærmeste badekarsmaler i København hedder Emaljespecialisten. Når du lader Emaljespecialisten forestå reparation af badekar er du garanteret det optimale resultat i form af et smukt og skinnende badekar med en stærk emalje som kan holde i mange år.

Emaljespecialisten har igennem flere år hjulpet beboere i hovedstaden til flotte badekar, og vil helt sikkert også kunne hjælpe dig. Du kan altid finde de bedste priser på badekar reparation hos Emaljespecialisten. Klik ind på Emaljespecialisten.dk og få et skarpt tilbud på emaljering af badekar.