Pas på med at gøre dette forud for Dax kurser!

23 September 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er på ingen måde noget i vejen med at forberede sig, for man kommer til at følge bedre med, når man har gjort sig praktisk klar til, hvad der skal ske.

Men der er forskellige måder, som man kan gøre sig klar på, og så kan man faktisk ende med at gøre sig for meget klar.

Du kender nok sådan en type, som i undervisningen hele tiden afbryder underviseren for at spørge ind til noget, som man har læst ved siden af eller hørt om emnet, som egentlig ikke har nogen relevans, eller hvor man ender med selv at blive forvirret over den information, så underviseren skal hen at lave afvise en masse påstande, der kan være mere eller mindre rigtige.

Dette kan komme af den person, som der har læst en masse forud for – i denne sammenhæng – Dax, når man nu skulle på et kursus i det.

dax kurser

Man kan ende med at vide for meget forud for Dax-kurset

For man kan ende med at læse en masse om Dax, som der enten er forkert, eller hvor man ender med selv at blive forvirret, fordi det ikke flugter med det, som man lærer lige nu; og man havde ellers læst om det i god tid, så man regnede med at bruge det som referencepunkt i undervisningen.

Men nu er det bare kilde til alt for megen forvirring.

Derfor skal man højst læse det mest basale om emnet, som der ikke kan herske nogen tvivl om, er korrekt.

Ellers man kan forlæse på noget af det materiale, som man får udleveret, men man skal huske, at man løbende lærer tingene, så man skal måske lige holde inde med de mange spørgsmål, hvis man kan fornemme, at det måske kommer senere.

Hvis det ligefrem er et krav, at man læser noget forud, så skal man da bare gøre det!