Opsæt overvågningskamera og beskyt dit hjem mod indbrud

31 March 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har man blot en enkelt gang i sit liv oplevet at komme hjem til en bolig, som er gennemrodet af indbrudstyve, vil man gøre alt hvad der er muligt for at undgå at denne situation gentager sig. Det er simpelt hen så ubehageligt at leve med følelsen af at uvedkommende har betrådt éns enemærker, rodet i éns skuffer og skabe, og stjålet éns værdi genstande for at berige sig.

Det er muligt, at det meste kan dækkes af forsikringen – men derfor er det alligevel frustrerende. Især hvis man eksempelvis får stjålet en computer med en opgave eller andre vigtige dokumenter, som man ikke lige har fået taget backup af. Eller hvis tyvene render med genstande, som har affektionsværdi, for eksempel arvestykker eller kunst.

Beskyt boligen mod indbrud med effektiv videoovervågning

Hører du til de heldige, som endnu aldrig har oplevet et indbrud i dit hus eller i din lejlighed, bør du gøre hvad du kan for at forebygge. Især huse med ugenerte haver er udsat for indbrud, idet der her er mere frit spil for tyveknægtene end hvis de skulle bryde ind i en lejlighed. Derfor bør du som husejer supplere dit låse system og din alarm med strategisk opsatte overvågningskameraer.

Du kan for eksempel opsætte et overvågningskamera, som tydeligt kan ses fra jorden, i nærheden af alle indgangs partier. Dette fortæller tyvene, at du er opmærksom på risikoen for indbrud – og at han risikerer at ende på film, hvis han fortsætter.

Vælger tyven at gennemføre sit forehavende, kan du ved hjælp af optagelser fra indendørs videoovervågning dokumentere såvel indbrud som tyveri over for politi og forsikrings selskab, og således opnå såvel lettere forhold omkring opklaring som en hurtigere sagsbehandling og udbetaling af forsikrings summen.

Du kan finde udstyr og tilbehør til overvågning i den online shop på dkkamera.dk