Nyd din have fra din veranda

26 April 2022
Lotte Hindsberg

Noget af det bedste er at sidde på ens veranda og nyde sommeren, hvad enten det er om eftermiddagen eller om aften, når vejret er til det. Det er også fantastisk bare at kunne åbne verandadørene og få den friske luft ind i huset.

Det har også den ekstra fordel, at det får ens stue til at virke større, når de dobbelte veranda døre står åbne. Du kan se flere eksempler på dobbelte verandadøre her https://klarvinduer.no/dorer/dobbel-verandador.

Har du ikke dobbelte verandadøre allerede, kan du overveje at din tømrer skærer et større hul, så du får plads. Det har de ekstra fordele at du får mere lys, men også nemmere kan nyde din have. Både om sommeren og om vinteren.

døre

Få råd og vejledning af din tømrer

Skal du have nye døre, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Både i forhold til om du skal får skåret i muren så du kan få dobbelte verrandadøre, men også hvilke slags du skal vælge. En tømrer har den nødvendige erfaring til at komme med gode ideer, ideer du måske ikke selv havde tænkt på eller viste var muligt.

Er der glas i dine døre har du den fordel at du kan nyde din have sommer og vinter. Om sommeren kan du sidde på din terrasse og om vinteren har du frit udsyn til din have. Du kan med fordel sætte lys ud, masser af lys. Blandt andet ved siden af en smuk busk eller træ. Det giver en hel særlig oplevelse at sidde indendørs og så nyde lyset og haven.

Når du skal have nye verrandadøre skal du også tage stilling til hvordan de vender. Skal du åbnes ud til haven eller skal dørene vende ind i huset. Vender de ud af får du mere plads indendørs, men du skal være opmærksom på hvor stikkontakterne sidder.