Nyd den danske sommer fra en overdækket terrasse

25 November 2019
Emilie Jacobsen

editorial

Det danske sommervejr kan som bekendt være lunefuldt. Selvom det er rart for dig med en stor åben terrasse, kan der derfor også ende med at være en del dage, hvor du alligevel ikke kan sidde derude, fordi det regner. For at kunne være mest muligt ude i haven, selvom det regner, er det en god ide for dig, at du vælger en overdækket terrasse. Der kan du sidde i læ for regnen og i skygge for solen og dermed komme til at være langt mere ude, lige meget hvordan vejret er. Det er med til at gøre, at du får brugt din have noget mere. 

Der findes en række firmaer, der kan hjælpe dig med at bygge en overdækket terrasse ved din bolig. En af dem, som du bør overveje, er kun-terrasser.dk. De har, som navnet antyder, specialiseret sig i terasser. De har derfor virkelig stor erfaring med at skabe terrasser foran mange forskellige typer af hjem. Læs mere om dem på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse 

Det er selvfølgelig et større projekt for dig at få bygget en overdækket terrasse. Det vil dog også være det hele værd for dig, når du til næste sommer kan sidde på den lækre terrasse og se sommerregnen dryppe ned på græsplænen, mens du kan nyde at sidde i læ. 

Noget af det, du skal være opmærksom på, når du skal have en overdækket terrasse, er for eksempel, hvor stor en overdækning du vil have. Når solen skinner, er det jo stadig fantastisk, at du kan komme ud i haven og nyde solen. Derfor kan det være, at det bedste for dig er, at du har overdækket en del af terrassen, mens en anden del af terrassen er under åben himmel. Dermed kan du virkelig få mest muligt ud af din have – uanset hvordan vejret er.