Maler i Ringsted – Professionelt håndværk til ekstraordinære priser

24 August 2020
Athene Eriksen

editorial

Bor du i Ringsted eller omegn og har du malerarbejde du skal have udført? For at garantere et flot, jævnt og holdbart resultat, som du vil have glæde af i mange år, er det altid et fornuftigt valg at kontakte et professionelt malerfirma. De har den viden, kunnen og kompetencer som gør dem i stand til at se alle detaljerne, før opgaven endnu er påbegyndt. Vi vil gerne opfylde alle dine forventninger til fornyelsen af dit hjem.

Derfor starter vi vores arbejdsproces ud med en dialog, så vi sammen kan specificere præcist hvad dine ønsker er, hvilke farver og materialer som vil gå godt sammen og ikke mindst mulighederne, for udførelsen af opgaven. 

Maler i Ringsted – Det gode håndværk gør forskellen 

Vores dygtige og servicemindede ansatte har med mange år i branchen, specialiseret sin inden for faget. Vi skelner ikke imellem små eller store opgaver, men udfører dem alle med samme gåpåmod og kvalitetsbevidste indstilling. Derfor har vi noteret en liste med de services vi kan tilbyde dig: 

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus

I nogle tilfælde kan det også blive nødvendigt med spartling af vægge eller opsætning af filt inden malerarbejdet, for at skabe det flotteste og mest ensartede udtryk. Derfor tilbyder vi dig også hjælp med disse services, så du ikke skal bruge mere tid eller flere penge, på at kontakte flere forskellige udbydere. Din tilfredshed er mål og derfor vil vi gerne præsentere dig for vores tilfredshedsgaranti. Denne inkluderer 3 års garanti på alt udført arbejde og vi tager ikke imod din betaling, før arbejdet er tilset og godkendt af dig. Hos os er du i trygge og professionelle hænder og dette er bare en af de services vi prioriterer, at give dig som kunde. 

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, på hvad det vil komme til at kræve af tid, kostpris og materialer at få opgraderet dit hjem? Så kan du med fordel tage kontakt til Malerkanonen:  https://malerkanonen.dk/maler-ringsted/