Måltidskasser – når du vil spare tid på madlavning

21 July 2021
Astrid Pedersen

editorial

Kniber det med at få tid til at lave lækker aftensmad hver dag? Så kan du læse med her.

Den lækre måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad – nem og billig aftensmad

Hvis du ønsker en let løsning på dit tidsproblem i forbindelse med tilberedning af familiens aftensmåltider er måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad et godt bud.

Når du bestiller et abonnement på en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse kan du se frem til dage hvor madlavningen går som en leg. Du slipper for at stå i kø i supermarkedet midt i den værste myldretid med utålmodige unger på slæb. Og du vil ikke skulle svede flere timer af din sparsomme fritid væk over et komfur.

Din måltidskasse leveres til din dør en gang om ugen og indeholder alt hvad du skal bruge for at kunne tilberede tre til fire sunde og nærende måltider hver uge. Alt hvad du skal gøre er at lægge råvarer og tilbehør på plads – og så sørge for at følge anvisningerne i opskrift hæftet når du skal lave aftensmad til hele familien.

To forskellige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du vælge imellem to forskellige måltidskasser. Der er Kokkens Familiekasse som indeholder grøntsager, kød, fisk, fjerkræ og øvrige ingredienser til sunde og varierede måltider i det daglige. Og så er der Kokkens Grønne Kasse som er det vegetarisk e alternativ til Kokkens Familiekasse, og som udelukkende indeholder grøntsager, bælgfrugter, rodfrugter og bladgrønt.

Uanset hvilken kasse du vælger vil du kunne spare utroligt meget tid på madlavningen. Meget af tilbehøret er halvfabrikata, det vil sige fremstillet på forhånd, hvilket betyder at du ikke skal bruge tid på at lave det fra bunden. Og du undgår samtidig madspild da mængden af råvarer er nøje tilpasset det ønskede antal portioner.

Du kan se og bestille Kokkens Familiekasse og Kokkens Grønne Kasse på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/