Lav er ordentligt system med dit vinduespudserudstyr

18 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har nok allerede fundet ud af, at når du skal pudse vinduer med udstyr fra https://www.rengros.dk/vinduespudsning , så er det begrænset, hvor meget du kan have med dig ad gangen.

Og det er ikke bare de gange, hvor du skal en etage eller mere op med en stige, for selv nede på jorden i stueetagen, så bliver det for omfangsrigt at skulle fragte alle tingene med videre fra det ene vindue til det næste.

Det gør bare for ondt i ryggen at have alle de ting med, og du kan ikke genere en person for at høre vedkommende, om personen gider hjælpe dig.

Og det er da helt fint, at du har købt rigeligt med godt vinduespudserudstyr derfra, for man ved aldrig, hvornår man kan få brug for det, men derfor behøver man måske ikke tage det hele frem hver gang.

Vinduespudserudstyr

Du ejer faktisk så meget vinduespudserudstyr, at du bare mangler en kranvogn til at komme nemmere op til vinduerne.

Det skal give mening for dig med alt det her vinduespudserudstyr 

Dog har du heller ikke sådan en vogn, man hejser ned fra taget af en bygning, så man kan pudse vinduer derfra, og seletøjet til en enkelt person har du også sparet væk.

Men udover det ejer du det meste, som der er at finde af udstyr til at pudse vinduer.

Der er endda professionelle vinduespudsere, der mener, at du har for meget af det gode.

Du er stadig ikke så hurtig og effektiv som de professionelle, men det kan jo komme med øvelse – og ellers er det ikke din plan at arbejde med den slags fast.

Men som sagt skal du hver gang finde ud af, hvor meget udstyr du skal bruge til den givne opgave, og hvor du lægger det hen, når du ikke skal bruge det, for der er måske ikke plads til det hele det samme sted.