Lækre buffeter som mad ud af huset

11 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Når der skal være fest og fejring i anledning af julefrokost, rund fødselsdag, bryllup, konfirmation eller lignende er det nærliggende at bestille mad ud af huset. I hvert fald hvis der er meget mere end ti gæster. Så kan du nemlig slippe for at skulle bruge den store dag på at knokle i køkkenet.

Buffet til festen – den nemme og bekvemme løsning

Hvis du gerne vil slippe for serveringen til din fest kan du med stor fordel opstille en buffet. Med en buffet har du den store fordel at gæsterne kan tage mad når de vil – og at den enkelte gæst selv kan sammensætte sin menu.

En buffet kan rumme alskens småretter, salater og tilbehør. Du har mulighed for at servere traditionelle retter på din buffet hvis du har siddende gæster.

Ønsker du at tilbyde gæsterne en stående buffet kan det anbefales at du anretter med diverse kanapeer, pindemadder, antipasti, tapas, sliders, mini sandwiches og lignende mundrette småhapsere som kan nydes stående.

Bestil buffet som mad ud af huset hos Kokken & Jomfruen

Det kan godt være lidt af en bet selv at skulle forestå tilberedning af de mange retter som hører sig til på en buffet. Derfor kan du vælge at bestille buffet ud af huset.

Når du bestiller buffet ud af huset hos Kokken & Jomfruen via hjemmesiden kan du selv vælge om du ønsker en traditionel buffet hvor retterne er bestemt på forhånd eller om du selv ønsker at sammensætte din buffet ud fra et stort og varieret udvalg af små retter.

Du kan på den måde få din buffet ud af huset lige som du gerne vil have den. Du slipper for at skulle svede over komfuret i dagevis. Og det kan sagtens vise sig at være billigere at bestille buffet ud af huset end at skulle lave det hele selv. Læs mere på kokken-jomfruen.dk.