Lad en psykolog hjælpe med det der tynger dig

02 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Hænger du fast i en tilværelse som synes meningsløs og uden mål og med? Så vil du med sikkerhed kunne få glæde af et forløb hos en dygtig psykolog.

Hvorfor gå til psykolog?

Måske tænker du at det virker som overkill med psykolog behandling. Du er jo ikke psykisk syg eller diagnosticeret med en mental lidelse. Men faktisk behøver du ikke at være hverken syg eller diagnosticeret for at kunne gå til psykolog.

Du behøver ikke engang en læge henvisning. Og en psykolog kan hjælpe med mange andre ting end udredning og behandling af psykiske lidelser.

Hvad kan jeg opnå ved at gå i psykolog behandling?

Der er mange gevinster at hente ved at opsøge en psykolog hvis du søger at skabe varige forandringer i dit liv. En psykolog kan for eksempel hjælpe dig med at afdække hvilke forhindringer der er i vejen for at skabe den tilværelse du drømmer om.

psykolog

Med hjælp fra en dygtig psykolog kan du udvikle dig på det mentale plan og dermed opnå de optimale betingelser for at komme videre med dine projekter og visioner. Du kan få den sparring der skal til for at klarlægge de hæmninger du slås med, således at du bedre kan forholde sig til disse. Og du vil få mulighed for at komme helt op i helikopteren hvorfra du kan anskue din tilværelse i et helt nyt perspektiv.

Coaching hos psykolog

Din psykolog vil kunne fungere som både coach og sparring partner i forhold til de mål du sætter for dit liv. Er du ikke helt klar over hvad målene er, vil din psykolog kunne hjælpe dig med at afgrænse og fastlægge disse. Og samtidig vil I i fællesskab arbejde med dine mere grundlæggende personlige problemstillinger således at disse ikke kommer til at stå i vejen for din udvikling.

Kontakt din lokale psykolog i Odense for yderligere information via psykologpraksis-odense.dk.