Lad din lokale erhvervsadvokat hjælpe din virksomhed

27 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du er ansvarlig for den juridiske administration af en virksomhed kan du godt gå hen og få brug for hjælp fra eksternt hold. Selv om du måske selv er erhvervs jurist kan der sagtens opstå situationer hvor udefra kommende hjælp fra eksperter kan være velkomment. Og i den forbindelse kan du med fordel opsøge et advokat hus med speciale inden for erhvervs ret.

Hvor kan jeg finde en dygtig erhvervs advokat i Århus?

Hvis din virksomhed har base i Århus eller i København kan du med fordel søge hjælp hos en af Danmarks stærkeste advokat hus, nemlig Holst, Advokater.

Holst, Advokater består af en række højt profilerede advokater, advokat fuldmægtige og erhvervs partnere som hver især dækker deres speciale inden for de erhvervs retlige områder. Hos Holst, Advokater finder du udelukkende de skarpeste kompetencer i form af vel uddannede og erfarne jurister som især har fokus på det danske og internationale erhvervs liv. Holst, Advokater har eksisteret siden begyndelsen af forrige århundrede og har siden markeret sig stærkt på scenen for erhvervs advokater i Danmark.

Når du søger jurisdisk bistand hos Holst, Advokater er du garanteret en service i topklasse. De dygtige advokater hos Holst, Advokater bestræber sig på at holde den høje faglighed og ditto etiske standarder samt de traditionelle advokat dyder i hævd samtidig med at fokus ligger på klientens juridiske og kommercielle interesser og behov.

Hos Holst, Advokater kan du få hjælp med alle former for erhvervs relaterede juridiske problemstillinger, blandt andet markedsførings- og konkurrenceret, immaterielret, GDPR og person data, ansættelsesret, erstatning og forsikring samt selskabsret og erhvervsret. Du kan få juridisk assistance i forbindelse med voldgiftssager, retssager og mediering, udbud og virksomheds overdragelse, lige som Holst, Advokater gerne hjælper dig med inddrivelse af tilgodehavender via inkasso service.

Du kan kontakte Holst, Advokater via hjemmesiden https://www.holst-law.com/