Komfortabel retning af tænder med Invisalign

27 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt om Invisalign – den usynlige tandbøjle. Invisalign er blevet et populært redskab, når det handler om at bygge et smukt smil op på ny, også hos voksne. I det følgende kan du læse mere om Invisalign.

Kan jeg få rettet tænder med Invisalign?

Hvis dit smil er gået hen og blevet lidt skævt på den ufede måde i årenes løb er det oplagt at få en samtale med en tandlæge omkring tandretning med Invisalign.

Det samme gælder hvis din tandstilling har ændret sig på en måde som giver gener, for eksempel i form af kæbe spændinger og der af følgende hovedpine eller smerter i nakken. Invisalign har vist sig særdeles effektiv i forbindelse med korrigering af såvel overbid og underbid som krydsbid og tænder som er begyndt at vokse skævt i munden.

Med en Invisalign behandling kan du således komme rigtig langt uanset om du primært ønsker en kosmetisk behandling eller om du gerne vil have et bid der ikke volder gener. Dette selvfølgelig forudsat at du vælger en tandlæge som er specialiseret inden for dette område og som kan udføre behandlingen til UG med kryds og slange.

Vælg den rette tandlæge til Invisalign behandling

Når du således står for at skulle vælge den tandlægeklinik som skal forestå dit Invisalign behandlings forløb kan du med fordel tage et kig på tandlægerne i dit lokal område. Der findes nemlig mange tandlæger rundt omkring som har ekspertise inden for retning af tænder med såvel konventionelle tandbøjler som med Invisalign.

Er du bosiddende på Frederiksberg eller i det øvrige københavnsområde kan du for eksempel tjekke You Smile I Smile. You Smile I Smile er en klinik med særligt speciale inden for tandretning med Invisalign.

Hos You Smile I Smile kan du altid få en gratis forundersøgelse som kan afdække om du er en egnet kandidat til en Invisalign behandling – læs mere på yousmileismile.dk.