Kom uønsket fedt og appelsinhud til livs med en Shockwave-behandling

04 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af de genstridige fedt depoter, som sidder rundt omkring på kroppen i form af dansehåndtag, ridebukselår og mavedelle? Vil du gerne af med gamle strækmærker og ucharmerende cellulite (appelsinhud) som skæmmer din bagdel, din mave eller måske dine lår? Og ønsker du samtidig ikke at komme under kniven for at blive strammet op og dermed få et mere ungdommeligt udseende? Så kan du med fordel vælge en behandling med Acoustic Shockwave Therapy eller Cooltech fedtfrysning.

Hvad er fedtfrysning?

En fedtfrysning er en ikke invasiv procedure ved hvilken det kan lade sig gøre at reducere de genstridige fedt depoter. Ved ikke invasiv forstås at proceduren hverken kræver bedøvelse eller kniv.

En fedtfrysning foregår derved at et vakuum apparat placeres på det behandlings krævende sted, hvorpå vævet suges op i apparatet. Hernæst skiftevis opvarmes og nedkøles vævet hvorved fedtcellerne slås ihjel. Når først fedtceller er udraderet vender de ikke tilbage. Resultatet ses efter nogle måneder når de sidste fedtceller er ude af systemet.

Hvad er Acoustic Shockwave Therapy?

Acoustic Shockwave Therapy er en ligeledes ikke invasiv metode hvormed huden strammes op og glatte ud. Acoustic Shockwave Therapy anvendes først og fremmest på appelsinhud idet bølgerne når ned i de subkutane lag og derved at opløse fedtdepoterne og samtidig stramme huden op.

Ved Acoustic Shockwave Therapy stimuleres samtidig dannelsen af collagen så huden kommer til at føles og fremstå yngre og mere spændstig. Du kan med fordel benytte Acoustic Shockwave Therapy i forbindelse med en Cooltech fedtfrysning. Acoustic Shockwave Therapy strammer nemlig vævet op således at du får mere ud af din fedtfrysning, og kan opnå et flottere og mere holdbart resultat.

Hos Cool Wave Clinic i Taastrup kan du få udført såvel Acoustic Shockwave Therapy som Cooltech fedtfrysning. Klik ind forbi Cool Wave Clinics hjemmeside på coolwaveclinic.dk og læs mere.