Køb den søde Kay Bojesen elefant online

13 July 2019
Astrid Pedersen

editorial

Blandt de meste berømte danske designere finder vi Kay Bojesen. Kay Bojesen har siden sin debut i de tidlige tredivere skabt stor succes med sin træskærer kunst. Især den ikoniske Kay Bojesen abe, som svinger sig fra bogreoler, hylder og lampeledninger i tusindvis af hjem, er kendt og elsket verden over. Den søde abe, som findes i et vælde af størrelser og træsorter, er blandt de største danske design succes’er, når det handler om indretnings kunst.

Og det stopper ikke dér. Aben er langt fra det eneste stykke trælegetøj, som den kendte designer kan tage æren for. Også de lækre gardere i farvestrålende uniformer er særdeles populære blandt turister og kongens København. De smukke og kære fugle i mange forskellige farver og størrelser dekorerer mangt en hylde og vindueskarm rundt omkring i danske designer boliger. Og så er der elefanten, gravhunden, søpapegøjen og masser af andre søde og finurlige dyr, som egner sig perfekt som dåbsgave eller samler objekt.

Kay Bojesen elefanten – en moderne klassiker

Selv om de fleste nok forbinder Kay Bojesen med den før nævnte abe, er der andre populære dyr i det brede sortiment. Kay Bojesen elefanten er et eksempel herpå. Med sit milde udseende og sine runde former appellerer elefanten til vores sympati – et elskeligt dyr, som de fleste ville elske at have stående derhjemme.

Kay Bojesen elefanten fungerer som designer decor såvel som legetøj for børn – dens bevægelige lemmer, her under snablen, gør den morsom og levende. Og i selskab med andre Kay Bojesen dyr kan man bygge zoologisk have, en jungle, eller måske en ekspedition af eventyrlystne dyr, som oplever verden sammen. Kun fantasien sætter grænser, når man leger med Kay Bojesen dyr!

Du kan finde Kay Bojesen elefant, abe, søpapegøje, biler, fugle, gardere og meget andet i den online shop på designklassikershop.dk