Kan iPhone reparation foregå med flere telefoner?

29 juni 2020
Anders Lundtang Hansen

De fleste forestiller sig jo, at de kommer ind hos en reparatør med en enkelt iPhone eller anden smartphone, man gerne vil have ordnet, om det så er noget, der kan klares på stedet eller i løbet af få minutter.

Men det sker også, at man måske falder sammen med, at man har flere telefoner, der skal ordnes over den samme periode.

Reparation af iPhone 11 kan forekomme, fordi det er ens nyeste telefon, men når man så gør den klar til at skulle til reparatøren, så åbner man ens reservetelefon, som er en iPhone 8; men den viser sig så at være gået i stykker også i mellemtiden, fordi den ikke har været brugt længe.

Så skal man lige pludselig også have lavet reparation af iPhone 8, og det smarteste er jo, at man kan få dem lavet samme sted, så det bliver en samlet bestilling på reparation, hvor der måske så også kan komme lidt mængderabat, fordi man ligger en større ordre hos dem.

Dette kræver selvfølgelig, at de har forstand på, hvordan man fikser de typer og modeller af telefoner, men hvis man har fundet et godt sted, der udfører reparation af iPhones, så burde de nok kunne klare de fleste.

Måske er det faktisk ikke, fordi man har to telefoner, der er gået i stykker samtidig, men fordi man måske slår sig sammen med en anden person, der netop også har været ude for den ulykke, at vedkommende telefon er gået i stykker.

Så har man jo det at bonde over og snakke sammen om, selvom det bliver lidt svært, hvis man ikke har reservetelefoner at kommunikere via.

Derfor bør man nok lægge en slagplan for, om man så kan låne en gammel telefon af en anden person, familiemedlem eller andet, for man kan dårligt undvære en smartphone nu om dage.