Hvordan køber du det rigtige lingeri til hende i gave?

06 April 2021
Maya Hindsberg

editorial

Lingeri er en populær gave til både jul, fødselsdag, valentinsdag og årsdage, men selvom den er populær, så er det ikke nødvendigvis den nemmeste gave at give. På sidder som love-lingeri er der nemlig utroligt mange forskellige modeller og typer af undertøj. Det er både fedt, fordi der er mange valgmuligheder, men også svært, fordi der er meget at navigere i. Når du skal købe undertøj til kæresten, er det på tide at overveje størrelser og stil.

Det kan nemlig være ret så irriterende ikke at kende hendes størrelse, når du skal ud og købe undertøj til hende og desværre er det ofte noget, nogle ikke har overvejet før. Det kan dog gøres nemt. Hvis du tager et kig på mærkerne i hendes eksisterende undertøj. Så får du en god ide om den rigtige størrelse, og også hvilke undertøjsmærker som hun er glad for. Det er dog ikke altid muligt at tjekke mærkerne, da nogle kvinder klipper det ud, og så er du på dybt vand. Du kan selvfølgelig prøve at tage et skud ud fra hendes normale tøjstørrelse, højde og vægt, men det går sjældent godt. Så hellere spørge hende henkastet.

Hvilken stil skal du vælge?

Udover størrelse skal du også overveje stilen. Her er det nærliggende at vælge noget undertøj, som minder om hendes eksisterende smag. På den måde, kan du være sikker på, at du finder noget, hun vil elske. Hvis hun elsker blonder og sjove farver, så vil en enkel sporty bh f.eks. ikke falde i god jord og omvendt, vil det nok også misse lidt, hvis du køber en bøjle bh med pushup i, hvis hun foretrækker formstøbte braletter. At vælge det rette undertøj, som er i hendes stil, viser nemlig, at du kender hende, og er opmærksom på hende, og til mange kvinder, er der ikke noget mere romantisk end det.