Hvilke franske døre skal du vælge?

29 April 2022
Silje Hansen

editorial

Franske døre er utrolig populær i Danmark. Franske døre er særlig kendt for at være store og hvide, hvor der er vinduer på. Fordelen ved at vælge franske døre er, at du kan trække et fantastisk lys ind i de enkelte rum. Derudover giver det en meget smuk udstråling uanset om du vælger franske døre indendørs eller udendørs. 

Der findes et hav af forskellige franske døre, som du kan vælge mellem. Derfor har vi lavet dette indlæg for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal tage stilling til, samt hvem der kan hjælpe dig med at bestille og montere franske døre. 

dør

Vælg franske døre til at indrette din bolig med

Franske døre er ikke kun praktiske til at kunne åbne og lukke. Franske døre er kendt for deres smukke og charmerende design. Franske døre kan du både bruge indendørs og udendørs alt efter, hvad du foretrækker. Hvis du f.eks. ønsker at binde stuerne sammen, men med mulighed for at lukke til, så kan du vælge franske døre. Her kan du let slå dørene op, når du skal bruge hele stuen. Når de franske døre er lukket, så kan du stadig se ind i den anden stue og dermed trække lyset ind i stuerne. 

Når du skal vælge franske døre til din bolig, bør du først og fremmest overveje om det skal være en enkelt dør eller to sammenhængende døre. Det kan være en fordel at måle op, så du har den bedste mulighed for at vurdere, hvad der er plads til. 

Det næste du skal tage stilling til er, hvor mange paneler med vinduer du ønsker at dørene skal have.

Hvor kan du købe franske døre af højeste kvalitet?

Hvis du er i markedet for at finde franske døre af højeste kvalitet, men til konkurrencedygtige priser, så bør du bestille fra https://klarwindows.co.uk/external-doors/french-doors.