Hvad er Azure?

04 July 2022
Marie Pedersen

editorial

Har du intet eller kun meget begrænset kendskab til Azure, og vil du gerne lære mere? Så læs med her.

Azure optimerer testning og implementering

Cloud computingtjenesten Azure fra Microsoft bruges til blæ.a. opbygning, implementering, testning samt administration af forskellige Microsoft datacenter-tjenester. Azure leverer både platform, infrastruktur og og software som en service. Azure understøtter desuden flere forskellige programmeringssprog, værktøjer og rammer. Det gælder både programmer, der er understøttet af Microsoft, og som ikke er.

Når du vælger at bruge et system som Azure, betaler du kun for dit forbrug. Du slipper desuden helt for at investere i en masse hardware, som kræver store indsatser i forhold til vedligeholdelse og modernisering. Services kan nemt hentes og aktiveres, og brugervenligheden er i top. Med Azure får du helt automatisk understøttelse af GDPR, og Azure er derudover i konstant udvikling ift. at møde alle de behov, som din virksomhed måtte have. Med Azure er din virksomhed ét skridt tættere på, at kunne fungere effektivt og konkurrencedygtigt.

azure kurser

Sådan kan Azure hjælpe din virksomhed

Nu er du kort blevet introduceret til Azure – men hvordan kan Azure helt konkret hjælpe dig og din virksomhed? Med Azure følger øget produktivitet blandt medarbejderne, uanset hvilken device de bruger. I takt med at flere og flere flytter deres IT til Skyen, så er Azure med til, at gøre denne proces overskuelig. Er du stadig i tvivl om, hvordan Azure kan hjælpe dig, har du mulighed for at melde din virksomhed til et Azure kursus.

Her vil I bl.a. lære om backup politikker, recovery, hvordan man flytter Office pakken til Skyen og meget mere. Azure er et sikkert sted til opbevaring af alle dine applikationer, og med Azure er det nemt at finde og arbejde med de forskellige programmer, databaser og applikationer, du skal bruge i dit daglige arbejde.