Her finder du et stort udvalg af billige rengmålere

31 July 2021
Silje Hansen

editorial

Går du og hygger dig i haven med dine blomster, planter og bede eller har du en du kender der er stort havemenneske? Så kommer du ikke udenom at skulle investere i en regnmåler. En regnmåler er et vigtigt redskab, når man går op i at passe sin have. Især fordi det regner så ofte som det gør i Danmark, og fordi vejret kan svinge så meget fra dag til dag.

De fleste planter og blomster kan være sårbare, hvis de enten får for meget eller for lidt vand. Det er derfor en kunst at kunne finde den rette mængde og holde den konstant for at få blomsterne til at trives og se godt ud. Det er her en regnmåler kommer ind i billedet.

Sådan vælger du den rette regnmåler for dig

En regnmåler har den funktion, at den kan måle hvor meget det har regnet. Her kan du vælge at måle regnen for nogle timer, for en dag, weekend eller en hel uge. Du kan i princippet måle mængden af regn til bægeret er fyldt. Du kan derfor også bare bruge et almindeligt bæger, hvis du vil. 

De fleste vælger dog at investere i en regnmåler, da du meget præcist kan se, hvor mange millimeter regn der er faldet. Herudover kan du stikke den i haven, hvor du end har lyst til. Det kan være i et område, som du særligt gerne vil overvåge.

De fleste regnmålere kommer også i forskellige designs eller motiver. Du kan derfor vælge et motiv som der passer til dig eller vælge det som gave til en du vil give en personlig gave til.

Køb billige regnmålere hos gladegaver.dk

Hvis du er i markedet for at købe gode regnmålere til lave priser, kan du med fordel se nærmere på det spændende udvalg hos gladegaver.dk.