Her finder du den bedste privatskole i København

15 February 2022
Silje Hansen

editorial

Det er vigtigt at børn får en god start, når de starter i skole. Grundskolen eller folkeskolen om man vil, har stor betydning for ens børns oplevelser og minder. Skolen er i stor grad også med til at forme og danne ens børn, da man som børn spejler sig utrolig meget i ens omgivelser. Derfor er det vigtigt at vælge en skole, som både I som forældre er trygge ved, men også et sted som dit barn elsker at komme i. 

Mange forældre undersøge oftest de forskellige skoler inden skolestart. Det er måske allerede noget man har undersøgt, inden man flytter til byen. Her kigger man blandt andet på gennemsnittet for afgangseleverne og ellers forhører sig rundt i netværket for at se, hvad andre fortæller om den aktuelle skole. 

Du kan som forældre enten vælge en kommunal folkeskole eller en privatskole. Hvis du vælger en kommunal folkeskole, så står det dig ikke frit for at vælge, hvilken skole børnene skal gå på. Her kigger man udelukkende på, hvor du bor i byen, og hvor der er plads henne. 

Privatskole københavn

Giv dit barn den bedste skolestart på en privatskole

Der er visse fordele ved at vælge en privatskole. Her betaler du som forældre for, at der skal være større fokus på dit barn. Det kommer der blandt andet ved, at der er færre elever i klassen. Dermed kan læreren bedre finde tid til den enkelte elev, og danne sig et overblik over, hvor godt barnet trives og kan være med i forhold til fagligheden. 

Som forældre er der også større forventninger og krav til skolen i og med, at man betaler for at få sine børn i skole, sammenlignet med den kommunale skole.

Hvilken privatskole i København skal du vælge?

Hvis du gerne vil sende dit barn i skole, hvor faglighed og udvikling er i fokus, så bør du vælge https://www.johannesskolen.dk/.