Har dette Azurekursus fulgt med tiden?

25 September 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man skal på kursus i Azure eller noget som helst andet for den sags skyld, så skal man helst have det, som der er mest opdateret, for så kan den viden, man tilegner sig, bruges i længst mulig tid, inden det eventuelt bliver nødvendigt for en at tage på et kursus i Azure igen, så man atter er med.

Derfor stilles der store krav til dem, som der udbyder det, for de skal helst følge med forandringerne og strømningerne, der foregår i dette emne.

Således skal det helst være nogle, der har interesse i dette emne, så man ikke har opretter en masse kurser og har gæsteforelæsere, som man kan kaste arbejdet over på, for de har andet at tage sig af i det daglige.

Man skal selv som udbyder sørge for at se, om man skal have opdateret kurset til næste gang, for man kan ikke gøre det undervejs.

azure kurser

Find det nyeste af det nyeste Azure-kursus

Så der er måske mange, som der tilbyder et kursus i Azure, men man skal gå efter det, som der er bedst muligt opdateret og følger med tiden.

Måske ved man, hvad det er ved Azure, man skal bruge, så man har undersøgt lidt om emnet og vil høre, om en given udbyder kan hjælpe en med det.

For mange er det netop noget af det nyeste ved emnet, som de skal lære, så det duer ikke, de får en del viden ind, som der er uaktuel i løbet af kort tid, eller hvor det viser sig, man gør tingene på en gammeldags måde med Azure.

Man er jo ret så uvidende om den slags, så man er nødt til at have med de rette mennesker at gøre, der kan vejlede en til, at man kommer igennem det nyeste på området, der rent faktisk er relevant.