Gulvafslibning i Holbæk giver nyt liv til dine gulve!

15 December 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Trægulve er utrolig smukke. Men de kræver også vedligeholdelse, for at de kan blive ved med at se flotte ud. Du kan gøre meget selv – f.eks. bruge en god træsæbe til at rengøre gulvene med og gøre det jævne mellemrum. Du kan også skåne gulvet fra dine møbler ved at bruge filtpuder under dem. Det forhindrer, at gulvet ridses. 

Men hvad nu hvis, skaden allerede er sket? Dine gulve er blevet slidte? Ridsede? Falmede? Der er heldigvis håb forude. Du kan nemlig få afslebet dine gulve og give dem nyt liv igen. Læs mere om gulvafslibning her!

Dét gør en gulvafslibning ved dine gulve

En gulvafslibning giver nyt live til dine gulve. Det sker ved, at et lille lag af træet slibes af. Derved får overfladen en mere ensartet struktur, og ridser og pletter forsvinder.

Men kan netop dine gulve få nyt liv med en gulvafslibning?

Først er det vigtigt at vide, hvilken slags gulv der er tale om. Derudover er det også relevant, hvordan gulvenes nuværende tilstand er. 

En gulvafslibning kan bruges på følgende typer gulve:

* Parketgulve

* Massive trægulve

* Lamelgulve

Behandlingen hjælper på problemer som:

* Slidte gulve med en grim eller falmet overflade

* Små ridser eller hakker i gulvet

* Genstridige pletter

Er problemerne endnu værre? Så skal du have afhøvlet gulvet (hvis det kan lade sig gøre) eller have lagt et helt nyt gulv. 

Få nyt liv i rummet med en professionel gulvbehandling

Skal du selv give dig i kast med at slibe dine gulve? Det kan sjældent anbefales. Fordi det kræver både det rette udstyr og den relevante ekspertise. Hvis du går i gang med at slibe gulve, uden at have forstand på det, kan det resultere i, at gulvet bliver yderligere beskadiget. 

I stedet bør du hyre et professionelt firma til gulvafslibning i Holbæk – og få smukke gulve igen!