Gulvafhøvling i Hinnerup i forskellige størrelser

15 April 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man skal have gulvet høvlet ned i Hinnerup, så kan man selvfølgelig vælge af få det foretaget til en bestemt tykkelse og mængde. Det er jo dig som jysk kunde, der skal være mest tilfreds med resultatet.

Nu siger vi ikke, at jyder hovedsageligt er glade for at få den bedste kvalitet til den bedste og ofte billige pris, så man kan forhandle sig frem til det, man havde ønsket sig at få, men vi siger bare, at jyder generelt godt kan lide at afvige fra prisen og prutte denne ned.

Men derfor ser man blandt andet, at ved gulvafhøvling i Hinnerup, så er der her ikke anført en direkte kvadratmeterpris på, hvad det vil koste at høvle ned, for det kommer jo an på, hvor meget man ønsker gulvet høvlet ned.

Gulvafhøvleren kan komme med nogle forslag til, hvornår gulvafhøvlingen kommer til at tage sig bedst ud, men det afhænger jo også af, hvad gulvet skal bruges til efterfølgende.

Er der tale om et gulv i for eksempel et bryggers, kan det være, du bare lige vil have fjernet de værste skader på gulvets træoverflade, hvoraf en gulvafslibning ikke er nok, så det skal du da få.

Men hvis gulvet ligefrem skal bruges som balsal efterfølgende til fine middage og måltider, så kan man ikke nøjes med en gulvafhøvling. Her skal der også en gulvafslibning og en egnet efterbehandling til.

Dog skal man ikke bare regne med, at hvis man ikke bruger gulvet så tit i Hinnerup ved at gå på det, så kan man nøjes med en gulvafhøvling, og så vil det holde sig godt nok.

Man kan risikere, at der går råd, insekter eller fugt i gulvet, hvis man ikke også sliber det ned og supplerer med en efterbehandling.

Så skal gulvet virkelig have udbytte af en gulvafhøvling, så skal det også gerne slibes ned og efterbehandles – men det er dig, der bestemmer i sidste ende.