Gasflasker fra Primagaz til virksomheder af alle typer

25 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Driver du et større køkken eller en industrivirksomhed, og har du brug for et billigt og miljøvenligt brændstof til opvarmning eller fremstilling af virksomhedens produkter? Så kan du med stor fordel vælge LPG.

Hvad er LPG?

LPG er den mest anvendte form for naturgas når det handler om gas til madlavning, opvarmning og produktion. LPG står for Liquefied Petroleum Gas og er en sammensat gas type som består af fortrinsvis propan og en smule butan.

Propan er blandt de mest enkle gas arter der findes, og består af tre kulstof atomer som hver især er omgivet af ilt atomer. Denne enkelthed i opbygningen giver en utroligt ren forbrænding.

Kulstof atomerne går i forbindelse med ilt ved forbrænding, og hermed dannes kultveilte, også kendt som CO2. Brintatomerne går sammen med ilt om at danne H2O, altså vand.

Der er således ingen rest produkter forbundet med forbrænding af LPG gas, i form af slagge, sod, farlige partikler, giftige gasser eller lignende. Samtidig har LPG en utroligt høj brændværdi i forhold til andre brændstoffer. Og så er varmen nem at styre når du bruger LPG hvilket gør denne gas type særdeles velegnet til eksempelvis madlavning.

Få leveret flaskegas til din virksomhed hos Primagaz

Du kan finde LPG på gasflasker i mange størrelser hos den danske gas leverandør Primagaz. Primagaz har igennem mange år leveret gas til danske virksomheder og private forbrugere samt detail handelen og er blandt de førende på markedet. Og så er Primagaz en del af det internationale samarbejde SHV Energy som er markedsledende inden for dette område i mere end 28 lande.

Hvorfor skal jeg vælge Primagaz?

Hos Primagaz får du altid top service ved bestilling af gasflasker i alle størrelser og udformninger. Klik ind på https://www.primagaz.dk/ og læs mere om LPG – og få et godt tilbud på levering af gasflasker.