Gardinbussen hjælper med inspiration og ophængning af gardiner

14 November 2019
Søren Black

editorial

Få udvalget af gardiner hjem til dig

Dine gardiner er i den grad med til at skabe hygge i hjemmet. For et tomt vindue hvor nattens mørke kan ses efter solnedgang er ikke at foretrække for de fleste. Men det kan være svært at vælge de rette gardiner, når du står henne i en forretning. Hvilke farver passer mon til resten af hjemmet, og hvilken gardinmodel, ønsker jeg mig i grunden. En gardinmand i en forretning kan rådgive dig efter bedste evne, men det er først, når du ser gardinerne i vinduet derhjemme, at du ved, om du har gjort det rette køb. Derfor er det en meget bedre løsning at ringe efter Gardinbussen.

Gratis besøg af Gardinbussen

Med Gardinbussen fra Gardinbus.nu får du besøg af en bus, hvor du ovenikøbet slipper for at købe billet hos chaufføren. Bussen kommer ud til dig med en professionel gardinfagmand og et pænt udvalg af de lækre gardiner, der kan gøre en forskel i dit vindue. Herefter kan I sammen prøve jer frem, indtil de helt rigtige gardiner hænger pænt i dit vindue. Besøget af Gardinbussen er ganske gratis, du betaler først i det øjeblik, at du vælger at købe gardiner derfra.

Få målt op til dine gardiner

De fleste der har prøvet at købe standardgardiner ved, at de sjældent passer i størrelse eller farve. Med et besøg af Gardinbussen får du både de gardiner, der matcher dine ting, og fagmanden fra bussen sørger for at måle korrekt op i dit vindue, så gardinerne kommer til at sidde lige i skabet. Der kan være rigtig mange meninger om, hvad der skal hænges i vinduet, når du ønsker at trække for om aftenen. Nogle foretrækker persienner andre er mere til rullegardiner. Når du har haft besøg af Gardinbussen, så er du ikke det mindste i tvivl om, hvilke gardiner, der skal skabe en god og hyggelig stemning i dit hjem de næste mange år.

Læs meget mere på: https://gardinbus.nu/