Forebyg skader med effektiv sports massage

02 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Som sports eller idræts udøver er du sikker bekendt med risikoen for at pådrager sig skader på kroppen, hvis øvelser eller træning udføres forkert. I mange tilfælde kan svære skader og slid undgås ved grundig opvarmning, og ved at være opmærksom på udførelsen samt undgå overbelastning. Men hvis du opdager, at du har en tendens til at udvikle de samme skader eller skavanker, kan det godt være, at der skal mere til – for eksempel en god sports massage med jævne mellemrum.

Professionel sports massage hos Kaatsu Massage

Hos Kaatsu massage tilbydes sports massage ved professionelle og veluddannede massører. De dygtige massører kan hjælpe dig, som ønsker at optimere din træning og undgå skader, med såvel hurtig restituering som styrkelse af kroppens bevæge apparat. Det er en kendt sag, at restituering kan komme til at gå hurtigere med end uden massage, hvilket betyder, at du ikke taber tempo eller kommer ud af form mens du er skadet. Og samtidig kan du tage skaderne i opløbet, idet din massør hurtigt vil kunne mærke hvis der er ansatser til slid eller skavanker.

For at opsummere kan sports massage have en god og positiv indflydelse på muskelspændinger og samtidig øge blodtilførslen til muskerne. Din hårdt belastede krop kan nyde godt af de afstressende strøg, hvilket ligeledes fremmer udskillelsen af affalds stoffer samt kroppens generelle cirkulation. Du kan forebygge skader i sener og led, og få øget velvære i det daglige. Og som ekstra bonus kan du sagtens nyde godt af en effektiv sports massage selv om du ikke er professionel atlet! Også det kontor arbejdende folk, som sidder stille mange timer hver dag, kan drage nytte af den aktivering af musklerne, som foregår under en grundig og dybdegående sports massage.

Du kan læse meget mere om sports massage, og bestille tid online, på kaatsumassage.dk