For mange eller for få til Dax kurset?

20 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan komme lidt an på udbyderne, hvor mange deltagere man mener, der er det rette for, at man kan få nok ud af Dax kurset.

Der er formentlig et loft, hvor man via erfaring har fundet ud af, at så er der hverken plads i lokalet til deltagerne – hvis det foregår fysisk – og hver enkelt kursist kan ikke få tilstrækkeligt ud af kurset, da man ikke kan komme til orde eller få tjekket det efter, man har lavet eller prøver at forstå.

Man har nok som udbyder et antal med lidt plus og minus, hvor man her mener, at man har at gøre med det perfekte antal nogenlunde, hvornår der er mennesker nok med på dette kursus.

Selv hvis det foregår online er det heller ikke bare ubegrænset, hvor mange man kan være med i sådan et kursus, for det kan blive bøvlet med teknikken med videre at få alle til at få det fulde udbytte af det her kursus.

dax kurser

Man søger efter et godt antal til Dax kurser

Samtidig er der jo også et nedre antal for, hvornår man kan forsvare, at man kan gennemføre kurset.

Man burde mene, at hvis der var få nok mennesker, så var der jo bare god nok tid til den enkelte, men kursets udbydere får måske støtte til at gennemføre de her kurser, og så kan det ikke svare sig økonomisk, hvis der ikke er nok med i klassen.

Desuden kan det jo ske, at der falder nogle fra undervejs, og hvis man starter ud med et lavt antal, så ender man hurtigt med at være for få, der kan deltage i kurset.

Således handler det om, at man finder det rette antal kursister, hvor der ikke er for mange, men hvor der heller ikke er for få til, at man kan gennemføre kurset.