Flotte træterrasser i Nordsjælland og Odsherred

06 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at opføre en lækker træterrasse til dit hus, så du og familien kan nyde sommeren fra et solbeskinnet trædæk? Så er det nu, du skal i gang med at planlægge projektet.

Du bør rådføre dig med dygtige fagfolk således at din træ terrasse kan blive helt perfekt. Der er masser af forarbejde som skal gøres for at sikre at din nye træ terrasse bliver både flot, solid og holdbar og til dette formål kan du med stor fordel alliere dig med Andreas la Cour fra det danske tømrer forme Kun Terrasser ApS.

Hvorfor skal jeg lade Kun Terrasser ApS opføre min træ terrasse?

Hvis du ønsker at din træ terrasse bliver helt efter dit eget hoved er det vigtigt at du ikke vælger en one size fits all løsning. Skal resultatet være smukt, gennemarbejdet og i harmoni med omgivelserne – for eksempel dit hus og din have – skal der en professionel fagperson på banen. Og sådan én finder du hos Kun Terrasser ApS.

Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS er faguddannet tømrer og har igennem de seneste ti år udelukkende beskæftiget sig med design, konstruktion og opførelse af flotte og eksklusive træ terrasser. Når du vælger at lade Andreas la Cour rådgive dig omkring alt fra udformning og design til størrelse på din træ terrasse og valg af materialer kan du være helt sikker på det optimale resultat.

En træ terrasse designet og opført af Kun Terrasser ApS vil med sikkerhed føje ekstra værdi til din bolig, og samtidig give dig og din familie mulighed for at nyde udelivet hele sommeren – og, hvis der er tale om en overdækket træ terrasse, resten af årets måneder.

Du kan se eksempler på Andreas la Cours udførte arbejde i form af smukke og vel designede træ terrasser på hjemmesiden https://www.kun-terrasser.dk/