Flotte træterrasser i høj kvalitet

08 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om en lækker terrasse som du kan bruge hele sommeren igennem? Så bør du overveje at få opført en smuk og vel designet træterrasse.

Hvorfor skal jeg opføre en træterrasse?

Måske tænker du at træværk er dyrt og besværligt – og at det derfor bedre vil kunne betale sig at lade terrassen opføre i metal, eller måske støbe i cement. Men her skal du tænke på at du – eller fremtidige ejere af huset – måske gerne vil have mulighed for at ændre på terrassen.

Det kan være at du i fremtidig kunne tænke dig en lidt mindre terrasse, eller at en eventuel fremtidig ejer slet ikke ønsker en terrasse. Her er en træterrasse smart idet den er forholdsvis nem at fjerne igen.

Samtidig er træværk noget af det mest behagelige at betræde. Det er skønt at kunne træde direkte fra stuen eller fra soveværelset og ud på et solbeskinnet trædæk som føles blødt og fast på én og samme tid. Og så passer det naturlige og organiske materiale bare perfekt til naturen i din have og i husets øvrige omgivelser.

Kan jeg selv bygge en træterrasse?

Mange mennesker giver sig selv i kast med at bygge deres egen træterrasse. Det kan for så vidt godt lade sig gøre at bygge en træterrasse selv. Men er din have mere kompleks end den gennemsnitlige flade parcelhus græsplæne er det en god idé at få en faglært håndværker på sagen. På den måde får du det smukkeste og mest holdbare resultat, i de mest modstandsdygtige materialer. Og så vil du kunne have glæde af din træterrasse i mange år.

Hvem kan hjælpe mig med at opføre en træterrasse?

Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS er faglært tømrer og har igennem mange år specialisteret sig i design og konstruktion af træterrasse – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/