Find kvalificerede Azure kurser i KBH

13 September 2022
admin

editorial

Med den hurtige teknologiske udvikling er det vigtigere end nogensinde før for medarbejderne at holde sig ajour med de nyeste trends og opgraderinger. For at virksomhederne kan forblive konkurrencedygtige, er det nødvendigt, at medarbejderne har adgang til ordentlige IT-kurser, der kan hjælpe dem med at opgradere deres færdigheder.

Hvorfor tage et IT kursus?

Nogle af fordelene ved at tage et IT-kursus er bl.a

* At lære om nye teknologier og tendenser

*Forbedring af problemløsningsfærdigheder

* Udvikling af kommunikations- og teamworkfærdigheder

* Forbedring af karrieremulighederne

* Opnå en konkurrencefordel. IT-kurser giver et væld af fordele og kan skræddersys til at passe til dine specifikke behov.

azure kurser

Hos 4D kan du tilmelde dig en række kurser inden for Microsoft Office 365, PowerPoint, Excel, Power BI, Business Intelligence, Azure, SQL og DAX. Også kurser i Power Automate, som kan hjælpe med at strømline arbejdsgange og forbedre effektiviteten tilbydes hos 4D.

De mange gode kurser er designet til at være relevante og inspirerende, så medarbejderne kan få mest muligt ud af deres uddannelse. Opgrader din virksomheds konkurrenceevne med vores udvalg af IT-kurser.

Avancerede kurser hos 4D

Azure-kurserne er designet til at lære dig om cloud computing og om, hvordan du bruger Azure-tjenester. Du kan finde begynder- og avancerede kurser i Azure samt kurser i specifikke tjenester som Azure Storage, Azure Virtual Machines, Azure SQL Database og Azure Active Directory. Uanset om du lige er begyndt med cloud computing eller er en erfaren bruger, er der et Azure-kursus til dig. Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure 

DAX (Data Analysis Expression) er et formelsprog, der bruges i Power BI, Power Pivot og SSAS Tabular til at beregne mål og kolonner. Det er baseret på Excel-formelsproget og er tilgængeligt til både Windows- og macOS-operativsystemer.

Power Automate (tidligere Microsoft Flow) er en cloud-baseret tjeneste, der gør det muligt for brugere at automatisere arbejdsgange på tværs af en række programmer og tjenester. Den er en del af Microsoft Power Platform og er tilgængelig til både Windows- og macOS-operativsystemer.