Find gode og energieffektive varmepumper i Vejle

04 August 2022
admin

editorial

Har du besluttet dig for at spare på energien i forbindelse med opvarmning af dit og din families bolig? Så bør du overveje at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe – eller de gamle, slidte elradiatorer ud med luft til luft varmepumper.

Hvorfor det godt kan betale sig at skifte til en varmepumpe løsning, kan du læse om i det følgende. Her vil vi gennemgå fordelene ved varmepumper hvad angår såvel klima og miljø som din pengepung.

Hvor meget kan jeg spare med en varmepumpe?

Kort sagt, en masse. En varmepumpeløsning kan spare dig op til 50 % på din energiregning og samtidig reducere dit CO2-fodaftryk med det samme beløb.

image

Hvad er forskellen på luft-til-vand- og luft til luft varmepumper?

En luft til vand varmepumpe bruges som et alternativ til en kedel og kan levere opvarmning til varmt brugsvand og cirkulerende vand. En luft til vand varmepumpe er et godt valg, hvis du allerede har radiatorer i dit hjem og gerne vil erstatte dit eksisterende olie- eller gasfyr. Hvis du har gulvvarme, er dette kun en ekstra bonus, da en luft til vand varmepumpe nemt kan opvarme vand i gulvvarmenettet.

Hvilken type hus er bedst egnet til en luft til luft varmepumpe?

En luft-til-luft-varmepumpe er velegnet til helårsboliger, som ellers opvarmes af dyre elradiatorer. Hvis du har et sommerhus, kan en luft til luft-varmepumpe også være et et godt valg.

Hvad er fordelene ved en varmepumpe?

Med hensyn til klima og miljø er en varmepumpe en af de mest effektive måder at reducere dit CO2-fodaftryk på. Varmepumper udvinder energi fra luften, vandet eller jorden og bruger den til at opvarme dit hjem. Denne proces udleder ingen kuldioxid, hvilket gør varmepumper til en meget miljøvenlig måde at opvarme dit hjem på.

Du kan få hjælp til valg af varmepumper i Vejle på koleteknikeren.dk.